Sådan kan du donere midler til støtteforeningens arbejde       

Du kan gøre en forskel
Din støtte er med til at give patienterne på Hospice Sønderjylland en god sidste tid.

Pengene går bl.a. til aktiviteter for patienterne, uddannelse og udvikling af medarbejdere og frivillige samt inventar og udsmykning, som ikke går under den normale drift. En del af støttekronerne går desuden til at udbrede kendskabet til støtteforeningen, så vi fremadrettet kan vokse os større og sikre, at Hospice Sønderjylland er et sted, der hjælper i den sværeste tid.

Sådan kan du hjælpe

Meld dig ind i støtteforeningen.
Hvert eneste medlem er med til at sikre et solidt fundament under Hospice Sønderjylland. Dit kontingent tæller med og dit medlemskab er med til at sikre, at donationer også fremadrettet vil være fradragsberettigede for giverne.

Giv en gave

Støtteforeningen modtager jævnligt gaver, fra givere der ønsker at vise deres opbakning til vores arbejde. Fx lokale virksomheder, der giver os et af deres produkter eller privatpersoner, der forærer os gaver, fx i form af inventar, bøger, spil el.l.

Giv et gavebrev

En gavebrev er en skriftlig aftale om at give penge til Støtteforeningen.
Læs mere her. (link til gavebrev)

Testamente

Når du testamenterer til støtteforeningen fremfor direkte til Hospice skal du ikke betale arveafgift, og hele det testamenterede beløb går derfor til Hospice Sønderjylland.
Læs mere her (Link til testamente)

Donation

Man kan donere på mange måder. Nogle vælger kontante beløb, andre donerer gaver, og andre igen vælger at frabede sig blomster ved begravelse, og beder i stedet gæster donere beløbet til støtteforeningen. Alle donationer, uanset størrelse og fremgangsmåde, modtages med stor tak af støtteforeningen.

Ugens buket

Man kan også donere penge til ugens buket. Det er den friske flotte buket der altid står og tager imod en når man kommer ind ad døren på hospice.
Læs evt. mere her. (link til ugens-buket)

Støtteforeningen vil altid være dig behjælpelig med at finde ud af, hvad der er mest fordelagtigt netop for dig.

Ønsker du at støtte foreningen med et beløb, kan dette gøres på: reg.nr. 3588 konto 4740455737.